Breng je energiepeil
weer op niveau

Stapelt die berg opdrachten zich altijd maar hoger en hoger op? En neemt jouw fysiek en mentaal energiepeil altijd maar een diepere duik? Met de FitBonus geef je jezelf kennis en veerkracht om je batterijen te herladen. Om sterker en energieker je professionele en privéleven terug op de rails te krijgen. En om eindelijk met goesting te doen wat jij wilt doen.

Wat is de FitBonus?

We begeleiden deelnemers in negen maanden naar een gezonder leven. Met de hulp van professionele coaches en via leerrijke webinars behandelen we onder meer de thema’s beweging, voeding, slaap, stress en veerkracht.

Komt mijn organisatie in aanmerking voor gratis deelname?

Werk je bij een Vlaamse kmo of als zelfstandige in de (social) profit sector? Dan kan je je gratis inschrijven voor dit welzijnstraject.

Op voorwaarde dat:

  • je onderneming gevestigd is in Vlaanderen met;
  • minder dan 250 werknemers;
  • en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro;
  • of balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro.

Waarom zou ik deelnemen?

Gezond zijn en blijven. Het klinkt eenvoudig, maar het blijkt vaak een moeilijke opdracht. We steken veel energie in onze jobs en onze vrije tijd plannen we vol met hobby’s, vrienden en familie. Tijd voor jezelf en de belangrijke zelfzorg blijven verweesd achter. En dat kan beginnen wegen op je mentale en fysieke gezondheid. Met professionele begeleiding gedurende negen maanden bieden we je gratis toegang tot een traject dat jouw fitheid, paraatheid en veerkracht een boost geeft. Een bonus voor de rest van je leven.

Wat verwachten we van jou?

Werken aan een gezondere levensstijl gaat niet zomaar: alles begint bij jezelf. Helaas zien we bij het implementeren van welzijnsprogramma’s vaak een gebrek aan motivatie en betrokkenheid van de deelnemers, terwijl dat net de belangrijkste succesfactoren zijn. We verwachten dus echt jouw inzet en engagement. Plan een afterwork in met je collega’s om naar een webinar te kijken, of doe het tijdens de lunch. Samen kan en doe je meer! Doe het in de eerste plaats voor jezelf, voor je eigen gezondheid. Want die heb je voor het leven.

Waar en wanneer vindt de FitBonus plaats?

Het FitBonus-programma kan je digitaal raadplegen. Zo hoef je je niet te verplaatsen om alle webinars bij te wonen. Alle sessies worden opgenomen en beschikbaar gemaakt op een leerplatform, zodat je alle tips en inzichten ten alle tijde (opnieuw) kan raadplegen.

Is het echt allemaal gratis?

Zoals je hierboven al kon lezen, kan je het FitBonus-traject helemaal gratis volgen wanneer je aan de voorwaarden voldoet.

De tweede editie start in maart 2024 en loopt tot 31 maart 2025. Het traject biedt plaats aan 1.002 deelnemers.