Partners

Dit begeleidingstraject wordt uitgevoerd door Energy Lab, Better Minds at Work en BioRICS in opdracht van de Vlaamse overheid.

Energy Lab motiveert mensen en bedrijven om meer te bewegen en gezonder te leven. We creëren en implementeren duurzame en impactvolle welzijnstrajecten, met inspirerende sessies, activaties, workshops en levensveranderende ervaringen voor onze klanten. We bieden test- en coachingsdiensten aan in onze testlabo’s en online applicaties.

Better Minds at Work helpt het mentale kapitaal van je organisatie op te sporen en te activeren. Dat doen we via professioneel advies, trainingen, inspiratiesessies en coaching. Ons handelsmerk is het vertalen van wetenschappelijke theorieën naar een frisse en toegankelijke dagelijkse aanpak.

BioRICS zet zich in om het welzijn, de gezondheid en prestaties van individuen en teams te verbeteren door objectieve, realtime metingen van het lichaam om te zetten naar waardevolle, gepersonaliseerde inzichten. We brengen de energiegevers en -nemers van het individu in kaart.